Főoldal > Technológia > Alapanyagok

Alapanyagok

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül.

A nedves törlőkendők alapanyag szempontjából két meghatározó eleme a kendőszövet és az impregnáló szer.

Kendőszöveteink közt megtalálhatóak kis és nagy folyadékmegtartó képességgel rendelkező kendő alapanyagok. Továbbá:

  • Hagyományos babatörlőkendő szövetek
  • A vékony és egészen vastag szövésű kendők
  • A sima és a mintás (méhsejt textúrás) kendőszövetek
  • Az optikai tisztítókendőkhöz ajánlott papír alapú kendőszövetek
  • A 100%-ban biológiailag lebomló kendőszövetek
  • A WC-n lehúzható kendőszövetek
  • A polírozó részecskéket tartalmazó színezett kendőszövetek
  • valamint a speciális, nagy abszorbciós képességű mintás tisztítókendők

Növényi kivonatok és hatóanyagok

Növényi kivonatok és hatóanyagok

Növényi hatóanyagaink palettáját a megcélzott kozmetikai funkciók köré építve alakítottuk ki. Legyen szó hidratációról, bőrpuhító, bőrnyugtató hatásról, irritáció csökkentésről, mindegyik funkcióhoz tudunk ajánlani legalább egy jól bevált növény -illetve gyógynövény kivonatot. Folyamatosan elérhető növényi kivonataink közül az Aloe Vera, a Körömvirág és a Kamilla kivonatokat használjuk leggyakrabban, de egészen speciális -7 féle gyógynövényt tartalmazó – komplex kivonatunkat is előszeretettel ajánljuk, elsősorban intim- és sminkeltávolító termékekbe.

Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy növényi eredetű vitaminokat, panthenolt, allantoint és egyéb funkcionális segédanyagokat is tartunk raktáron, hogy partnereink a lehető leginkább testreszabott receptúrával hódíthassák meg a tervezett piaci szegmenst.  

Hipoallergén kozmetikai illatanyagok

Hipoallergén kozmetikai illatanyagok

Az illatanyagok megfelelő megválasztása igen nagy hozzáadott értéke lehet a készterméknek. Nemcsak kellemes érzést kölcsönöz a használat során, hanem kiegészíti a fő kozmetikai funkciót és egyedivé teszi a terméket. Kozmetikai illatanyag választékunk kialakítása során gondosan ügyeltünk arra, hogy minden illatunk hipoallergén legyen és az érzékeny bőrű felhasználók is bőrirritáció kockázata nélkül, nagy biztonsággal használhassák termékekeinket.

Krémes, parfümös, gyümölcsös és virágillataink közül biztosan tud majd választani termékének megfelelőt, de ha saját illatanyagot szeretne bérgyártandó termékébe, abban is készséggel állunk rendelkezésére.

Klasszikus növényi illó -és illatanyagok

Klasszikus növényi illó -és illatanyagok

A háztartás-vegyipari termékek fejlesztése és tesztelése egy speciális terület. Az elsődleges tisztító, zsír- és portalanító funkciók elérése után legalább ugyanolyan fontos, hogy a vásárló érezze is, hogy takarított. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a háztartásvegyipari termékek illata épp a megfelelő mértékben legyen intenzív, és jól legyen megválasztva az adott tisztítási területhez képest. Éppen ezért illatparkunk minden olyan klasszikus növényi illóolajat felvonultat, amellyel a felhasználó a háztartási tisztítási műveletek során találkozni szokott, sőt annál jóval többet is.

Szükség esetén illat-tanácsadással is segítünk.

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Vásároljon nálunk

Keresse fel webshopunkat, ahol beszerezheti termékeinket, rendszeres havi akciókkal és kedvezményes kiszállítással.

Webáruház