Kutatás - Fejlesztés

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül.

A Wet Wipe Kft az elmúlt évek során paradigmaváltásba kezdet. Ennek a váltásnak az elsődleges mozgatórugója világ iparában lejátszódó folyamatok, a robbanásszerű technológiafejlődés. A cég csak úgy maradhat versenyképes, ha alkalmazkodik a vevők igényeihez a minőségi termékek előállításával és magas színvonalú kiszolgálással.

A legmagasabb színvonalú működést a legmagasabb tudású gépek és technológiák használatával érhetjük el, ami megemelt termelési kapacitással, korszerű termékek megteremtésével a legmagasabb vevőkiszolgálással párhuzamosan történik.

Wet Wipe Kft. folyamatosan pályázik különböző EU-s és hazai forrásokra, aminek a célja, hogy tovább modernizálja az eszköz- és gépparkját, továbbá fejlessze a rendelkezésre álló infrastruktúrát, az ipari digitalizációs képességét. Mindezek követik a piaci igényeket, javítják a Wet Wipe Kft. technológiai felkészültségét és erőforrás-hatékonyságát, növeli a versenyképességet. Cégünk az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft felmérése alapján IPAR 4.0-ra felkészült vállalkozás.

Gondolunk a jövőre a fenntartható környezetbarát életmódra és ezért készek vagyunk tenni. A teljes energia felhasználásunk környezetbarát, napenergia termeléssel biztosítjuk. A napelemes rendszer a villamos energiát teljesen környezetbarát módon, szennyezést okozó káros anyag kibocsátása nélkül állítja elő, nem szennyezzük a légkört vagy a környezetet. A magas termelékenység, alacsony költségszinten történő működés teszi lehetővé számunkra, hogy a versenytársak átlagához képest jobb költséghatékonyság mellett tudjuk a társaságot működtetni, amelynek egyik hozadéka az ügyfelek számára is a kiszámítható, folyamatosan biztosított kompetitív árazás.

Fertőtlenítő hatású törlőkendő család fejlesztése a Wet Wipe Kft.-nél

 

 

 

 

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Vásároljon nálunk

Keresse fel webshopunkat, ahol beszerezheti termékeinket, rendszeres havi akciókkal és kedvezményes kiszállítással.

Webáruház