Gépek

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül.

Modern, PC vezérelt, automatikus gépsoraink lehetővé teszik, hogy nagy kapacitással kiváló minőségben állítsunk elő nedves törlőkendőket. Alapvetően 3 féle – dobozos, visszazárható, egylapos – formátumban.

  • Interleavinges  utántöltő gyártó gépünkön főleg babatörlő, kozmetikai, frissítő, intim-higiéniai és háztartási kendőket gyártunk. Ezen gépeink lehetővé teszik a gyártást az 5 lapostól egészen akár a 100 lapos termékig, ahol  a lapok összefűzve vannak, mely technológia segítségével a tasakból minden lap könnyedén kihúzható.
  • Egylapos termék gyártására alkalmas gépeinken a kendő hossza  11 cm – 23 cm lehet és a szélessége  13 cm- 22 cm -ig választható az alapanyag fajtájától. 
  • Dobozoló gépsorunk segítségével a száraz tekercstől kezdve  a kész dobozos termékig tudunk gyártani, ahol az impregnált kendőt dobozba tesszük, majd fóliával hegesztjük. Kupakkal és különböző címkékkel is el tudjuk látni a vevői igények szerint.

Doboz típusok: ovális, kör, melyek különböző magassággal és átmérővel választhatók.

  • Kereszthajtogató gépsorunkon segítségével a kisebb méretű, kereszt hajtogatott termékeket gyártjuk.

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Vásároljon nálunk

Keresse fel webshopunkat, ahol beszerezheti termékeinket, rendszeres havi akciókkal és kedvezményes kiszállítással.

Webáruház