Főoldal > Tevékenységeink > Private label termékek

Hozza létre saját nedves törlőkendő márkáját!

Együttműködés márkatulajdonosokkal

Együttműködés márkatulajdonosokkal

Együttműködés üzletláncokkal és disztibútorokkal

Együttműködés üzletláncokkal és disztibútorokkal

Cégünk vevőink egyedi ötleteit valósítja meg. Bővített gyártási kapacitásunk lehetővé teszi ügyfeleink termékválasztékának kiszélesítését. Minden felhasználási területre tesztelt folyadék receptúrákkal, speciális kendőszövetekkel rendelkezünk. Kész megoldásainkkal a lehető legszélesebb igények kielégítésére törekszünk. A lehetőségeinket figyelembe véve azonban (címke, dizájn, méret, száraz alapanyag, impregnálószer, aktív összetevők száma, illat stb.), minden téren tudunk alkalmazkodni elképzeléseikhez. Az ötlet felmerülésétől a megvalósításig rendelkezésükre állunk, különféle alternatívák felvázolásával és mintatermékek készítésével könnyítjük meg a választást. A tökéletes grafika elkészítése érdekében több nyomdai partner segítségét is igénybe tudjuk venni. A jóváhagyást követően pedig a kapacitástól függően akár néhány héten belül kézzel fogható termékhez juthat partnerünk.

Együttműködés

A Wet Wipe Kft-nek közel 20 éves nedves törlőkendő – gyártói tapasztalattal rendelkezik. Fő profilunk a száraz és impregnált törlőkendők előállítása, nem szőtt textíliák feldolgozása és konfekcionálása kozmetikai, orvosi, ipari és mezőgazdasági használatra.

Amit kínálunk

Innováció
Minőségi termék
Rugalmas együttműködés
Bevált megoldások az ötlettől a megvalósításig
Naprakész technológiák

Naprakész technológiák

Képzett szakemberek

Képzett szakemberek

Professzionális háttér és nyomonkövetési szolgáltatás

Professzionális háttér és nyomonkövetési szolgáltatás

Rugalmasság

Rugalmasság

K + F szakértő

K + F szakértő

Miért minket válasszon?

BIZTONSÁG ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG

A biztonság és minőség iránti elkötelezettségünket hangsúlyozza minden, amit a Wet Wipe Kft.-nél teszünk. Ezt tükrözik a nálunk alkalmazott szigorú minőségbiztosítási rendszerek, amelyek érintik az üzleti tevékenység minden aspektusát. A szabványokat termékeinek fejlesztése, gyártása és forgalmazása minden szakaszára kiterjedően alkalmazzuk, az alapanyag beszerzéstől a gyártáson át a termékek forgalmazásáig.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy biztonságos, kiváló minőségű, a vonatkozó törvényi előírásoknak és szabványoknak teljesen megfelelő termékeket kínáljunk a fogyasztók számukra.

Tanúsítványok és Díjak

ISO 9001 szerinti tanúsítással rendelkezünk és munkánkat az ISO 22716 Kozmetikai Helyes Gyártási Gyakorlat előírásai szerint végezzük.

A Wet Wipe Kft. termékei többször is elismerésben részesültek belső összetevőikért, minőségükért, illetve egyedi és újszerű megjelenésükért.

2006. – Hungaropack Csomagolástechnikai verseny 1. helyezett

2007. – Magyar Minőség Háza Nagydíj

2007. – Magyar Termék Nagydíj

2013. – Magyar Termék Nagydíj

2014. – Magyar Termék Nagydíj

ISO9001 ISO13485 Minőségpolitika

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Vásároljon nálunk

Keresse fel webshopunkat, ahol beszerezheti termékeinket, rendszeres havi akciókkal és kedvezményes kiszállítással.

Webáruház