Főoldal > Tevékenységeink > Promóciós termékek

Promóciós termékek

Ön megálmodja! – mi megvalósítjuk! Várjuk különféle ötleteit!

Promóciós törlőkendőink kiváló lehetőséget nyújtanak reklámcélokra. Kiállításokon, rendezvényeken, sőt akár vendéglátó egységekben, szállodákban egyaránt kedveltek cég vagy akár egy-egy termék népszerűsítésére. Rendkívül széles felhasználási területeken tudjuk előállítani ezeket a kendőket és kiszerelésük is többféle lehet.

A legkedveltebb, egylapos kiszerelés mellett, visszazárható és akár dobozos formátumban is rendelhetőek, különféle lapmérettel és konfigurációban. Amennyiben további információra lenne szüksége keressen minket bátran elérhetőségeinken.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Minden munkanapon kapcsolatba léphet velünk és rövidesen válaszolunk is Önnek. Nem hívás-várakoztatással dolgozunk, hiszen az Ön érdeke ugyanúgy a miénk is.

MINŐSÉGI TERMÉKEK

A vállalat és a multinacionális nagyvállalatokból álló beszállítók által képviselt csúcstechnológia és szakképzettség, valamint az ISO 9001:2008-as minőségi rendszer biztosítja és támogatja, hogy termékeink minősége, tisztasága, biztonságos használata a fogyasztók legmagasabb igényeinek megfeleljen.

VERSENYKÉPES ÁRAK

A Wet Wipe Kft. a tőle megszokott egyértelmű áraival dolgozik, plusz felszámított költségek nélkül. Feltüntetett nettó áraink minden költséget tartalmaznak. Teszteljen minket és Örömmel vennénk, ha Ön is növelné az elégedett ügyfeleink körét.

RUGALMAS KISZÁLLÍTÁS

Kiszállításainkat rugalmasan kezeljük. Kis mennyiségű termék esetén futárszolgálattal küldjük megrendelt termékét a gyártást követően a leghamarabb, így azt már pár nap múlva készhez is kapja. Palettás megrendelés esetén is rövid időn belül kiszállításra kerül áruja.

KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL

Nem viszonteladók, hanem 100 %-ban magyar tulajdonú és székhelyű, miskolci telephelyű gyártó cég vagyunk, EXWORKS árakkal dolgozunk.

Formátumok

Sachet

Sachet

Reclosable flow pack

Reclosable flow pack

Canister / Tube

Canister / Tube

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Vásároljon nálunk

Keresse fel webshopunkat, ahol beszerezheti termékeinket, rendszeres havi akciókkal és kedvezményes kiszállítással.

Webáruház