Főoldal > Rólunk

A Wet Wipe Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nedves törlőkendők gyártása terén.

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül.

Fő termelési profilunk impregnálószerek, impregnált és száraz törlőkendők gyártása, nem szőtt (nonwoven) textíliák feldolgozása, konfekcionálása és impregnálása az alábbi területeken:

Mezőgazdaság
Kozmetika
Háztartás
Ipar
Egészségügy
Reklám

Vállalati filozófiánk lényege az emberek mindennapi életének könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá tétele termékeinken keresztül.

Tudatában vagyunk annak, hogy a kozmetikai és egészségügyi termékek gyártása rendkívül érzékeny szakmai terület, ahol az állandó kiváló minőséget csakis a folyamatok szabályozásával, a GMP (Jó gyártási gyakorlat) betartásával lehet megvalósítani. Valamennyi készítményünk mikrobiológiailag tesztelt, az OÉTI által regisztrált készítmény.

Termékeink minőségébe vetett bizalmunkat igazolja, hogy akár 2-3 év szavatossággal rendelkeznek.

Miért minket válasszon?

BIZTONSÁG ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG

A biztonság és minőség iránti elkötelezettségünket hangsúlyozza minden, amit a Wet Wipe Kft.-nél teszünk. Ezt tükrözik a nálunk alkalmazott szigorú minőségbiztosítási rendszerek, amelyek érintik az üzleti tevékenység minden aspektusát. A szabványokat termékeinek fejlesztése, gyártása és forgalmazása minden szakaszára kiterjedően alkalmazzuk, az alapanyag beszerzéstől a gyártáson át a termékek forgalmazásáig.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy biztonságos, kiváló minőségű, a vonatkozó törvényi előírásoknak és szabványoknak teljesen megfelelő termékeket kínáljunk a fogyasztók számukra.

Tanúsítványok és Díjak

ISO 9001 szerinti tanúsítással rendelkezünk és munkánkat az ISO 22716 Kozmetikai Helyes Gyártási Gyakorlat előírásai szerint végezzük.

A Wet Wipe Kft. termékei többször is elismerésben részesültek belső összetevőikért, minőségükért, illetve egyedi és újszerű megjelenésükért.

2006. – Hungaropack Csomagolástechnikai verseny 1. helyezett

2007. – Magyar Minőség Háza Nagydíj

2007. – Magyar Termék Nagydíj

2013. – Magyar Termék Nagydíj

2014. – Magyar Termék Nagydíj

ISO9001 ISO13485 Minőségpolitika

Írjon nekünk!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Vásároljon nálunk

Keresse fel webshopunkat, ahol beszerezheti termékeinket, rendszeres havi akciókkal és kedvezményes kiszállítással.

Webáruház