magyar/english/русский

Aktuális

2017-09-20
Szeptemberben kicsik és nagyok visszatérnek az óvodába, iskolapadba. Hasznos kiegészítők lehetnek számukra a Silky törlőkendők.
2017-07-27
Ismét egy újdonság a Silky termékcsaládban, megújult arctisztító kendőnk.
2017-06-06
A nagy melegben könnyen megizzadunk, de a gyors felfrissülésre is megoldást nyújtanak törlőkendőink.

Saját termékeink » Személyi higiénia

A Wet Wipe Kft. a természet adományait állítja az egészség szolgálatába.

Alapelv az ápoltságban és a higiéniai kérdésekben, hogy a legjobb a természetesség.

Egy örömtől csillogó szempárt semmilyen kozmetikum nem tud szebbé varázsolni, mint a természet és a természetes cselekedetek. Aki minden helyzetben önmaga lehet, az öröme is igazivá, valódivá válik. Ez pedig jár mindenkinek önmagától és a világtól.

SILKY ARCTISZTÍTÓ KENDŐ

A kozmetikusok által tesztelt Silky Arctisztító kendő egyszerűen és tökéletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, kíméletesen tisztítja a bőrt, miközben aktív gyógynövény kivonatai (diólevél, édesgyökér, kamillavirág, körömvirág, levendulavirág, libapimpó, nyírfalevél) gyengéden ápolják az arcbőrt. Vitamin és provitamin tartalma táplálja és rugalmassá teszi a bőrt, késlelteti a ráncok kialakulását, gátolja a bőr kiszáradását.

SILKY FRISSÍTŐ KENDŐ

A Silky nedves frissítő kendő a mindennapi higiénia kiegészítője az egész család számára. Kellemesen és gyengéden tisztítja és frissíti a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná. A kendő segítségével gyorsan, könnyedén tisztálkodhat, felfrissülhet munkahelyén, utazásnál, kirándulásnál, sportolásnál.

SILKY TOALETT NEDVES TOALETT KENDŐ

A Silky Toalett használata a hagyományos WC-papír után vagy helyett ajánlott. Azonnali friss és tiszta érzést biztosít használójának. E-vitamin, panthenol, körömvirág és kamilla kivonatának köszönhetően megelőzheti és enyhítheti az aranyeres panaszokat.

SILKY KIDS GYERMEK NEDVES TOALETT KENDŐ

Az ápoló összetevőket (pl. aloe verát) tartalmazó Silky Kids gyermek nedves toalett kendő speciális illatával kifejezetten gyermekeknek lett kifejlesztve, bili vagy WC-használat utáni alkalmazásra. Ideális a WC-re szoktatás időszakában. A jelek és a barátságos szimbólumok mutatják a gyermeknek a termék helyes használatát. Ajánljuk a játszótéren, az iskolában, kirándulásnál kéz- és arctisztításra.

INTIM TÖRLŐKENDŐK

Intim törlőkendőink gyengéden tisztítják az intim területet, megőrizve annak természetes pH értékét. Egész nap a frissesség kellemes érzését biztosítják. Használhatók munkahelyen, utazás alkalmával, vagy menstruációs időszakban.

Európa itt épül

A beruházás az Európai Unió és a Magyar köztársaság kormányának társfinanszírozásával,
A nemzeti fejlesztési terv keretében valósult meg.

Magyarország megújul
UnióA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszirozásával valósult meg.