magyar/english/русский

Aktuális

2017-09-20
Szeptemberben kicsik és nagyok visszatérnek az óvodába, iskolapadba. Hasznos kiegészítők lehetnek számukra a Silky törlőkendők.
2017-07-27
Ismét egy újdonság a Silky termékcsaládban, megújult arctisztító kendőnk.
2017-06-06
A nagy melegben könnyen megizzadunk, de a gyors felfrissülésre is megoldást nyújtanak törlőkendőink.

Saját termékeink » Egyéb

Az impregnált törlőkendők életünk szinte minden területén alkalmazhatóak. Felhasználási területük sokrétűsége miatt gyakorlati használatának csak a képzelet szabhat határt.

ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI FELHASZNÁLÁS

KISÁLLAT TISZTÍTÓ KENDŐ

A Pet Wipes állategészségügyi törlőkendőt kifejezetten házi kedvenceink (kutya, macska, kisállatok) számára fejlesztették ki állatorvosok. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket az állat szőréről és tappancsáról, puhítja és fényesíti a szőrzetet. Alkalmazható a fül és szem váladékának eltávolítására, a végbél tájékának tisztítására.

Kínálatunk:

IPARI FELHASZNÁLÁS

POLÍROZÓ KENDŐ

Nagy igénybevételre szánt, textil jellegű százaz kendő. Ideális gyártósorok, karbantartási területek, erősen szennyezett, olajos munkafolyamatok esetén felület- és kéztisztításra. A nagy szakítószilárdságú, szerkezetileg stabil, kicsavarható, magas nedvszívó képességű anyag egyesíti a puhaságot, erősséget és a tartósságot. Kiválóan alkalmas finom felületek tisztítására és polírozásra.

Kínálatunk:

MIKROSZÁLAS TÖRLŐKENDŐ

Mikroszálas kendőkkel időt és fáradságot takaríthatunk meg. Használhatók konyhai berendezések, mosogatók, fürdőszobai felszerelések, csapok, kádak, ablakok, ajtók, tükrök, asztalok, műanyag és fa székek, játékok, sőt még ruhán frissen keletkezett foltok tisztításához is. A gyártás során a szálakon hornyok és élek keletkeznek, s ezáltal lényegesen megnő a felületük, akkorára, hogy egy törlő a saját súlyához viszonyítva 6-7-szer több piszkot képes befogadni. Az egyenetlen felületnek, a milliónyi ék alakú keresztmetszetnek és a finom szálaknak köszönhetően a mikroszálak sokkal jobban eltávolítják a szennyeződést a különböző felületekről, mint a hagyományos szálak.

Kínálatunk:

Európa itt épül

A beruházás az Európai Unió és a Magyar köztársaság kormányának társfinanszírozásával,
A nemzeti fejlesztési terv keretében valósult meg.

Magyarország megújul
UnióA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszirozásával valósult meg.