magyar/english/русский

Aktuális

2017-09-20
Szeptemberben kicsik és nagyok visszatérnek az óvodába, iskolapadba. Hasznos kiegészítők lehetnek számukra a Silky törlőkendők.
2017-07-27
Ismét egy újdonság a Silky termékcsaládban, megújult arctisztító kendőnk.
2017-06-06
A nagy melegben könnyen megizzadunk, de a gyors felfrissülésre is megoldást nyújtanak törlőkendőink.

Bérgyártás » Termék fajták

Babaápolás

Baba törlőkendőink allergénmentes összetevői kíméletesen tisztítják és közben gyengéden ápolják a baba érzékeny bőrét. A természet adományait - aloe vera, kamilla, körömvirág, mandulaolaj - felhasználva hypoallergén és pH-semleges termékeket állítunk elő, előtérbe helyezve az újszülött bőrének igényeit. A gyermek nedves toalettpapír a gyermekek számára vonzó játékos-gyümölcsös illattal egy új perspektívát nyit a wc-re szoktatás időszakára. Mindemellett a gyermek egész testére alkalmazható.

Kozmetika

Megoldásokat kínálunk a kozmetika minden területére a mai kor egyre növekvő igényeinek megfelelően. Arctisztító, sminklemosó törlőkendőnk gyógynövénykivonatával minden típusú bőrre ajánlott. A frissítőkendő UV-szűrővel tökéletes felfrissülést nyújt a mindennapokban. Egy forradalmian új termék az önbarnító kendő, amely napbarnítottá varázsolja a bőrt a napfény káros hatásainak kiiktatásával.

Személyi higiénia

Az intim törlőkendő gyengéden ápolja és kíméletesen tisztítja az intim területeket. A nedves toalettkendő egy teljesen komplett, tiszta érzést biztosít használójának, a kamilla és körömvirág kivonat ápoló hatásával.

Bőr- és felületfertőtlenítő kendők

Az alkoholos kéz- és felületfertőtlenítő kendő kiemelkedő fontosságú termék az impregnált kendők körében. Minden kézmosáshoz használt folyékony szappannal kompatibilis. Nem tartalmaz parfümolajokat, színezőanyagokat vagy kumulálóan hosszú idő alatt ható anyagokat. A szer különleges összetétele miatt nemcsak könnyen és gyorsan fertőtleníti, hanem az ápoló anyagoknak köszönhetően kíméli a kéz bőrét a kiszáradástól. Alkalmazható minden olyan területen, ahol a kéz és felületek higiéniája, a kórokozók továbbterjedésének megakadályozása kiemelkedő fontosságú.

Háztartási higiénia

Rohanó világunk új vívmánya a háztartási törlőkendő, amellyel könnyen, egyszerűen és higiénikusan varázsolhatja tisztává otthonát és környezetét. A cipőtisztító törlőkendő segítségével egy lépésben tisztíthatja és fényesítheti lábbelijét. Az optikai törlőkendő ideális szemüveget, optikai lencsét, kamerát ért szennyeződések eltávolítására és páramentesítésére. A festő- és műhelykendő kiválóan alkalmazható lakásokban, műhelyekben, garázsokban makacs festék- illetve olajfoltok eltüntetésére. A monitortisztító kendővel tisztán tartható a számítógép, klaviatúra, televízió és egyéb műanyag felületek. Megvalósításra váró ötletek: padlóápoló, hűtő szagtalanító, fém- és inox tisztító, ablaktisztító, bútorápoló kendők.

Állategészségügyi törlőkendők

Kifejezetten kisállatok számára fejlesztettünk ki ápoló törlőkendőt, amellyel a házi kedvenc könnyen tisztántartható. A tehéntőgy fejés előtti tisztítására alkalmas nedves és száraz tőgytörlő kendők egyedi használatával megakadályozható a kórokozók továbbterjedése. A kendő lehetővé teszi a tőgyfertőtlenítő szer gazdaságos adagolását.

Rovarriasztók

A szúnyogriasztó törlőkendő illóolajok (citromfű, borsmenta és citronella olaj) keverékével éri el rovarriasztó hatását, amely nem tartalmaz szintetikus anyagokat, vegyszereket, ezáltal már 6 hónapos kortól használható. Ennek a törlőkendőnek a továbbfejlesztett változata a szúnyog- és kullancsriasztó törlőkendő, amely a Merck által kifejlesztett IR3535® anyagot tartalmazza az illóolajokkal kiegészítve.

Autóápolás

Autóápoláshoz kifejlesztett száraz és nedves törlőkendőink megkönnyítik az autóiparban dolgozók, valamint az autók szerelmeseinek mindennapi munkáját. Termékeink segítségével kívül-belül szebb autó varázsolható bármilyen gépkocsiból.

Egyéb

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk. Várjuk a fentiektől eltérő ötleteit.

Európa itt épül

A beruházás az Európai Unió és a Magyar köztársaság kormányának társfinanszírozásával,
A nemzeti fejlesztési terv keretében valósult meg.

Magyarország megújul
UnióA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszirozásával valósult meg.