magyar/english/русский

Aktuális

2017-09-20
Szeptemberben kicsik és nagyok visszatérnek az óvodába, iskolapadba. Hasznos kiegészítők lehetnek számukra a Silky törlőkendők.
2017-07-27
Ismét egy újdonság a Silky termékcsaládban, megújult arctisztító kendőnk.
2017-06-06
A nagy melegben könnyen megizzadunk, de a gyors felfrissülésre is megoldást nyújtanak törlőkendőink.

Bérgyártás » Tanácsok


Miért törlőkendőt válasszunk?
A törlőkendő használata az emberek mindennapi életét könnyebbé, kellemesebbé, praktikusabbá teszi, amellyel időt, pénzt és energiát takaríthatunk meg.
A törlőkendő előnyei
- hosszú eltarthatósági idő
- praktikus kiszerelés
- sokféle felhasználási terület
- higiénikus használat
- cégre szabott design, egyedi megjelenés
- promóciós lehetőség kedvező áron
Miért a Wet Wipe Kft-vel készíttessem saját márkás törlőkendőmet?
Mert a Wet Wipe Kft. sok éves szakmai tapasztalatával egyéni igényemet figyelembe véve, rugalmas együttműködést, korszerű technológiát, folyamatos innovációt, gyógyszergyári minőséget, természetes növényi összetevőket, hypoallergén alapanyagokat biztosít számomra.
Termékpaletta bővítése
Cége termékkínálatának bővítésére egyedi megoldásokat ajánlunk. Egészítse ki termékpalettáját egy új ötlettel!
Milyen formátumú törlőkendőt gyártassak?
A lapszám, felhasználási terület és praktikussági tényezők figyelembe vételével segítünk személyesen vagy telefonos konzultáció alkalmával megválaszolni ezt a kérdést. Keressen a kapcsolatban megjelölt elérhetőségek egyikén vagy töltse ki űrlapunkat.
Látogassa meg www.softywipes.com oldalunkat is.
Az egylapos kendő felhasználási területei
- kiállításokon, vásárokon, konferenciákon (pl. a konferenciatáskában), cégbemutatókon és termékbemutatókon cége vagy termékei ismertségének elősegítésére azáltal, hogy hasznos terméket ajándékoz a leendő vásárlóknak és üzleti partnereknek (pl. kéztisztító, arctisztító, babatörlő, kisállat törlő, optikai, üvegtisztító kendők)
- szabadtéri programok látogatóinak például fesztiválokon, road show-kon a belépő jeggyel együtt (pl. frissítő, intim, nedves toalett, szúnyogriasztó kendő)
- szabadtéri tevékenységekhez, úgymint horgászás, vadászat, csónakázás, biciklizés vagy túrázás (pl. kullancsriasztó, szúnyogriasztó, UV-szűrő, nedves toalett kendő)
- hotelekben, éttermekben és kávéházakban praktikus ajándékként a vendégeknek (pl. kéztisztító, nedves toalett, cipőtisztító kendő)
- termékekhez ajándékként vagy újságokba csomagolva promóciós akciók alkalmával a termék értékesítésének elősegítésére (pl. önbarnító, intim, arctisztító, kisállat törlő, optikai, inox tisztító kendő)
- bármely munkahely alkalmazottainak (kéztörlő kendő például banki alkalmazottaknak, ügyfélszolgálati munkatársaknak, kamion sofőröknek, szervizek, gyártó üzemek dolgozóinak)
- kórházakban, rendelőkben és fogorvosi rendelőben mind a páciensek, mind a személyzet részére (pl. frissítő, bőr- vagy felületfertőtlenítő, injekciózás előtti tisztítókendő)
A felsoroltakon kívül nagyon széles területen alkalmazhatók. Termékfajták
Miben segíthetünk?
Keresse munkatársainkat impregnált és ipari törlőkendőkkel kapcsolatban! Szívesen segítünk. Díjmentes konzultációval várják felkészült munkatársaink, hogy az elképzelésének és a piaci igényeknek legmegfelelőbb terméket tudja kiválasztani.
Európa itt épül

A beruházás az Európai Unió és a Magyar köztársaság kormányának társfinanszírozásával,
A nemzeti fejlesztési terv keretében valósult meg.

Magyarország megújul
UnióA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszirozásával valósult meg.