magyar/english/русский

Aktuális

2017-09-20
Szeptemberben kicsik és nagyok visszatérnek az óvodába, iskolapadba. Hasznos kiegészítők lehetnek számukra a Silky törlőkendők.
2017-07-27
Ismét egy újdonság a Silky termékcsaládban, megújult arctisztító kendőnk.
2017-06-06
A nagy melegben könnyen megizzadunk, de a gyors felfrissülésre is megoldást nyújtanak törlőkendőink.

Bérgyártás

Fő termelési profilunk impregnálószerek, impregnált és száraz törlőkendők gyártása, nemszőtt (nonwoven) textíliák feldolgozása, konfekcionálása és impregnálása kozmetikai, egészségügyi, ipari és mezőgazdasági területre.

Gyártókapacitásunk bővülése lehetővé teszi, hogy hazai és külföldi kereskedelmi cégek és termelő vállalatok részére, bérmunkában, saját márkanevük alatt forgalomba kerülő terméket állítsunk elő. Ezen kívül nagy tapasztalatokkal rendelkezünk promóciós termékek gyártásában is.

A Wet Wipe Kft. és a multinacionális nagyvállalatokból álló beszállítói lánca által képviselt csúcstechnológia és szakképzettség, valamint az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer biztosítja és támogatja, hogy termékeink minősége, tisztasága, biztonságos használata a fogyasztók legmagasabb igényeinek megfeleljen.

Modern, PC vezérelt, automatikus gépsoraink lehetővé teszik, hogy gyógyszergyári minőségben állítsunk elő nedves törlőkendőket. Valamennyi termékünk mikrobiológiailag tesztelt. A termékek fejlesztését és gyártását gyógyszerész gárda a saját laboratóriumunkban felügyeli.

szakmai garancia pecsét

Rugalmasan alkalmazkodunk partnereink igényeihez, ezáltal minden ötlet megvalósításra kerül.

Tegyen Ön is próbára minket! Megvalósítjuk egyedi elképzelését.


Európa itt épül

A beruházás az Európai Unió és a Magyar köztársaság kormányának társfinanszírozásával,
A nemzeti fejlesztési terv keretében valósult meg.

Magyarország megújul
UnióA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszirozásával valósult meg.